Розташований ЦНАП у приміщенні Банилівської сільської ради. На його облаштування з місцевого бюджету виділили 340 тисяч гривень.
Тут створили комфортні умови для роботи з клієнтами у форматі «єдиного вікна» та «прозорого офісу».
Вижницька районна рада також допомогла з його облаштуванням, та завдяки співпраці з міжнародною благодійною організацією Save the Children, надали інвентар для облаштування дитячих куточків в офісних приміщеннях громади.
 
Возможно, это изображение внутри помещения и текст
 
Загалом у Дія Центрі надаватимуть понад 170 адміністративних послуг жителям чотирьох населених пунктів, які входять до громади. Тут люди зможуть реєструвати місце проживання, отримати послуги у сфері земельних відносин, архітектури та будівництва, реєстрації бізнесу і нерухомості, соціальні, дозвільні та інші державні послуги.
 
На відкриття Центру завітали голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк, начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк із заступницею Альоною Атаманюк, заступник голови районної ради Сергій Вірста, перший заступник начальника районної військової адміністрації Микола Федорощак, голови територіальних громад району, громадськість.