Вчора, в українській греко-католицькій церкві святих апостолів Петра і Павла у м.Вижниця за фінансової підтримки благодійного фонду "RAZOM", було відкрито Центр психологічної, гуманітарної підтримки внутрішньо переміщених осіб м.Вижниця.
На запрошення отця Василя Стефанка участь в урочистому відкритті взяли голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк, заступниця начальника РВА Анна Гринчук, начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Вижницької міської ради Галина Токар, прихожани церкви та люди з числа ВПО, які проживають у Вижниці.
Для дітей було організовано справжнє свято зі Святим Миколаєм. Діти розважалися, розказували вірші, брали активну участь в організованих майстер-класах, а за це отримували солодкі подарунки.
Довідково:
Благодійний фонд «Разом для України» (RAZOM) впроваджує програму психологічних консультацій та підтримки постраждалих від війни дітей та дорослих, чиє звичне життя зламала війна.
У той час, як мільйони людей були змушені покинути Україну та заради безпеки переїхати до сусідніх країн, десятки мільйонів залишаються в Україні і постійно піддаються психологічним травмам від війни. БФ “РАЗОМ” спільно з кваліфікованими психологами розробили унікальну програму підтримки цих людей, які залишаються в Україні та вкрай потребують доступу до якісної системи психологічних консультацій.