29 лютого презентували книгу-монографію Романа Гаврилюка «Декоративно-ужиткове мистецтво вижницької школи». Вона відкриває світ традицій та краси народного мистецтва.
Авторське видання охоплює історію, досягнення та потенційні можливості Вижницького фахового коледжу мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка у контексті сучасної культури та освіти. Дана праця – копітка наукова робота директора ВФКМД імені Василя Шкрібляка, кандидата мистецтвознавства,Заслуженого діяча мистецтв України Романа Миколайовича Гаврилюка.
 
На презентації експонувалася також виставка дипломних робіт студентів Вижницького коледжу «Скарбниця мистецьких традицій». Це зразки різних видів декоративного мистецтва, які представляють основні спеціалізації освітнього закладу.
 
На захід завітали голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк, депутати Чернівецької обласної ради Володимир Мороз та Олександр Шкурідін, які висловили свою вдячність автору за написанні важливої книги для регіону.
 
Усі зібрані від продажу книг кошти буде передано на потреби Збройних сил України, що є важливим кроком для підтримки наших захисників.
 
Возможно, это изображение 3 человека и люди учатся
 
Возможно, это изображение 2 человека и текст