Вже втретє українці зустрічатимуть його в умовах повномасштабної війни. На жаль, не всі родини зможуть зібратися за святковим столом, але серце кожного зігріває віра в захист вищих сил та надія на мир і перемогу.
У цей благословенний час прийміть найщиріші вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння! Хай свято почнеться тихою молитвою та вдячністю Богу за такий величний день та кожного солдата, який береже нас спокій тут!
Вітаю всіх, хто в цей день тримає оборону в окопах. Перебуває в бліндажах. Веде розвідку. Несе бойове чергування. Допомагає армії. Вітаю всіх, хто наближає нашу Перемогу!
Нехай Святий Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, вселяє спокій у серцях, живить душу та укріплює віру. Нехай Божа милість та благословення несуть у наші душі, сім'ї та країну — мир.
Нехай ми завжди залишаємось сильними та непереможними, прагнучи до світлого майбутнього для нашої країни. Бажаю вам миру, благополуччя та щасливих моментів разом із вашими близькими та рідними.
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!
З повагою,
Голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк