Саме в травні, який вважається місяцем Божої Матері, ми відзначаємо особливе свято – День Матері, сповнене щирим почуттям безмежної любові, глибокої вдячності і шани до матері. Немає нічого сильнішого за мамину молитву і немає любові вищої і жертовнішої за материнську, довічної, непідкупної, істинної.
Впродовж усього життя вона оберігає, дає сил і натхнення, які допомагають нам долати життєві труднощі, вистояти у найскрутніші часи, досягати успіху та здобувати нові перемоги. Саме образ Матері, її сердечне тепло та ласка для кожної людини назавжди залишаються найдорожчими святинями, що втілюють моральні чесноти, самовідданість, уособлюють незрадливість і самопожертву. Материнські щирі щоденні молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам на східних рубежах України та зберігати віру у мирне майбутнє.
Доземний уклін Вам, дорогі матері, за дарунок життя, за тепло серця та найнадійніший оберіг – священну материнську любов.
У цей святковий день прийміть щирі слова вдячності, любові та пошани! Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру та добра. Нехай тепло домашнього вогнища, створене Вашими лагідними серцями, зігріває кожну барську родину, а те добро і моральні цінності та чесноти, які Ви сієте в душах своїх дітей, стануть міцним підґрунтям задля процвітання та розбудови незалежної України, уславлення доброго імені нашої громади!
Низький, доземний Вам уклін, дорогі Матері!
З повагою,
Голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк