Ще в кінці березня виникла ідея підсилити хлопців з 93-го окремого батальйону ТрО Вижницького району FPV-дронами. Спеціальний збір тоді не оголошувався, однак тим, хто мав бажання допомогти, повідомляли, що кошти, які надходять на рахунок ГО "Волонтери Вижниці" підуть на придбання ударних дронів. В результаті, за тиждень до хлопців 93-го бату відправилося 15 FPV-дронів.
В свою чергу, хлопці з передової щиро дякують всім за надану допомогу та передали Подяки від керівництва 93-го окремого батальйону ТрО Вижницького району тим, хто найбільше задонатив.
Відтак, сьогодні, перед початком роботи 23 сесії Вижницької районної ради, очільники районної ради Михайло Андрюк та Сергій Вірста спільно із заступницею начальника районної військової адміністрації Ганною Гринчук, за дорученням військовослужбовців, передали дані Подяки:
- Відділу освіти, культури, молоді та спорту Берегометської територіальної громади;
- Берегометському ліцею №2;
- Міліївському опорному ліцею;
- Педагогічному колективу Чорногузівського ліцею;
- Вижницькому осередку Товариства політв'язнів та репресованих;
- Вижницькому фаховому коледжу мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка;
- Фермерському господарству «КСВ».
Крім того, за непосильну допомогу військовослужбовцям Подяку отримав і депутат Вижницької районної ради, волонтер Василь Мендришора.
Також, за дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка, Почесними грамотами та Вітальними адресами з нагоди ювілейних дат, було нагороджено депутатів районної ради: Олексія Гакмана, Івана Вовка, Івана Коваля та Степана Лакусту.
А депутат районної ради Наталія Додяк, удостоїлася Почесної нагороди Чернівецької обласної ради "За заслуги перед Буковиною".