Вже третій рік поспіль в Музеї старожитностей та етнографії Буковинської Гуцульщини Вижницький фаховий коледж мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка триває благодійна акція "Все буде Україна", де кожен охочий, за донат для Збройних Сил України, може зробити професійну фотосесію в етностилі.
Надихнула організаторів на втілення даної ініціативи, реалізація спільного проекту Вижницької та Косівської районних рад Одягові традиції Гуцульщини, який втілювався за участі Вижницького фахового коледжу мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка, Косівського музею народного мистецтва та побуту Гуцульщини й Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва ЛНАМ.
Цьогорічний День вишиванки знову об'єднав небайдужих в допомозі нашим захисникам. Адже навіть його слоган в цьому році "Вишиваємо Перемогу" - закликає кожного не залишатися осторонь, і всіляко допомогати військовим наближати нашу Перемогу.
Як ми бачимо, у важкі часи війни саме мова, культура та традиції якнайбільше єднають наш народ!
А тому гуртуємось, і робимо все від нас залежне аби в Україні нарешті запанував мир і всі наші хлопці повернулися додому!
Щиро дякуємо всім, хто долучається до благодійності! В єдності наша сила!
Одяг - Марія Козубовська
Фото - Вадим Перетятко