Розташували ЦНАП у приміщенні Конятинської сільської ради. Тут надаватимуть понад 100 адміністративних послуг жителям 10 населених пунктів громади.
На запрошення Конятинського сільського голови Олексія Скрипчука, захід відвідали очільники районної влади Михайло Андрюк та Сергій Чеботар, депутати Чернівецької обласної ради Володимир Мороз, Олександр Шкурідін, Ілля Косован, Ярослав Бартош, а також представники Вижницького районного відділу та Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області Олександр Ткач та Андрій Андроняк.
Варто зазначити, що завдяки співпраці Конятинської сільської ради з депутатами обласної ради, громада вже отримала спеціалізовані пожежні автомобілі, і наразі сільська рада активно працює над створенням та облаштуванням Центру безпеки громади.
 
Зокрема, пожежний автомобіль для формування місцевої пожежної команди та автівку для освітнього закладу привезли від давніх партнерів із Польщі. Тепер там зможуть сформувати повноцінну пожежну команду, а дітлахів зі школи возити на змагання чи екскурсії. А ще громада придбала сміттєвоз. Завдяки старанням депутатів половину вартості цієї машини профінансовано із Обласного спеціального фонду охорони навколишнього середовища.
 
Також, у рамках заходу присутні обговорили співпрацю Конятинської територіальної громади з соціальною службою та міжнародною організацією Товариства Червоного Хреста України.
 
На завершення, Михайло Андрюк передав для навчальних закладів Конятинської громади кольорові олівці та фломастери.