Отож, у травні ми вже традиційно отримали допомогу від наших надійних партнерів та друзів з Румунії та Німеччини, а саме від благодійної організації Westfalische Genossenschaft Des Johanniter Ordens Johanniter Mission Siret та канадської благодійної організації GlobalMedic у вигляді продуктів харчування тривалого зберігання, води, засобів особистої гігієни та лікарських засобів, одягу тощо.
Також, допомога надходила від ЧБФ "Нова сім'я" та БО "БФ "Буковинський спротив" - продукти харчування, одяг та речі першої необхідності.
Відповідно, завдяки отриманій допомозі, згідно отриманих запитів, ми надали підтримку
- військовослужбовцям, які проходять службу на території нашої області та району, а також тим військовослужбовцям, які несуть службу майже по свій лінії фронту, завдяки співпраці з військовими частинами, громадськими організаціями та волонтерами.
Крім того, не забуваємо підтримувати й тих військовослужбовців, які проходять реабілітацію на території нашого району - направили допомогу до КНП "Вашківецька лікарня реабілітації та паліативної допомоги з поліклінічним відділенням", а також до Управління соціального захисту населення, КУ "Центр надання соціальних послуг" та Вашківецької громади для забезпечення потреб внутрішньо-переміщених осіб, а також сімей, що перебувають в скрутному становищі.
Також, напередодні відзначення Дня захисту дітей, завдяки співпраці із Чернівецькою обласною організацією Товариства Червоного Хреста України, направили до Путильської, Усть-Путильської, Селятинської та Конятинської територіальних громад та БО "БФ "Великі серця".
Отож, роботу не припиняємо!
Працюємо для Перемоги!