Загалом громада виділила у першому кварталі 2024 року майже 75 тис грн на допомогу дітям внутрішньо переміщених осіб, дітям учасників бойових дій та АТО, а також на матеріальну підтримку тих, хто опинився в скрутних обставинах.
????️Зокрема, 44,6 тис грн було спрямовано на забезпечення харчуванням 58 дітей учасників бойових дій та АТО. Ця допомога є надзвичайно важливою, адже діти наших захисників заслуговують на особливу турботу та підтримку з боку суспільства.
????Усть-Путильська громада також не залишила поза увагою дітей внутрішньо переміщених осіб. На харчування 14 дітей ВПО було виділено 15,2 тис грн. Ця допомога допоможе забезпечити повноцінне та збалансоване харчування для тих, хто був змушений покинути свої домівки через війну.
????Окремо хочемо відзначити виділення громадою 15 тис грн на матеріальну допомогу тим, хто опинився в скрутному становищі. Ця підтримка є свідченням людяності та небайдужості громади до проблем своїх жителів.
✨Щира подяка керівництву та жителям Усть-Путильської сільської територіальної громади за їхнє чуйне серце, активну громадянську позицію та готовність допомагати тим, хто цього потребує. Ваш приклад доводить, що навіть невеликі кроки можуть мати велике значення, коли робляться з любов'ю та турботою.
????????Віримо, що разом ми подолаємо всі виклики та збудуємо процвітаючу Україну, де кожна дитина буде оточена любов'ю та підтримкою!