Вчора, у приміщенні Вижницького будинку дитячої та юнацької творчості відбулася друга презентація книги вижничанина, краєзнавця й публіциста, голови Вижницького осередку Чернівецької обласної організації Національної спілки краєзнавців Іллі Стринадка "Вижниця: Верхня, Нижня, Нова".
Нагадаємо, що тижнем раніше книгу було презентовано у Чернівецькій обласній універсальній науковій бібліотеці імені Михайла Івасюка. А матеріали для видання автор збирав понад 30 років й значну частину інформації було знайдено в чернівецьких архівах.
Книгу надрукували у видавництві "Черемош" за підтримки Чернівецької обласної державної адміністрації в межах Регіональної програми підтримки книговидання та Вижницької міської ради.
На захід завітали заступник голови Вижницької районної ради Сергій Вірста, начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар, заступник Вижницького міського голови Сергій Колотило, краєзнавці, науковці та всі, кому цікава історія Вижниччини.
Присутні ділилися враженнями від поданої інформації в книзі.
На завершення заходу, Іллю Стринадка було нагороджено спільною Почесною грамотою Вижницької районної ради та районної державної адміністрації.