Промайнув ще один місяць, а отже настав час інформувати про діяльність нашого спільного з ГО "Волонтери Вижниці" перевантажувального хабу надання допомоги.
Отож, у червні ми вже традиційно отримали допомогу від наших надійних партнерів та друзів з Румунії та Німеччини, а саме від благодійної організації Westfalische Genossenschaft Des Johanniter Ordens Johanniter Mission Siret та канадської благодійної організації GlobalMedic у вигляді продуктів харчування тривалого зберігання, води, засобів особистої гігієни та лікарських засобів, одягу тощо.
Відповідно, завдяки отриманій допомозі, згідно отриманих запитів, ми надали підтримку - військовослужбовцям, які проходять службу на території нашої області та району, а також тим військовослужбовцям, які несуть службу майже по свій лінії фронту, завдяки співпраці з військовими частинами, громадськими організаціями та волонтерами.
Крім того, не забуваємо підтримувати й тих військовослужбовців, які проходять реабілітацію на території нашого району - направили допомогу до КНП "Вижницька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування", а також до Вижницького районного товариства політв'язнів та репресованих, Управління соціального захисту населення, КУ "Центр надання соціальних послуг" та Селятинської громади для забезпечення потреб внутрішньо-переміщених осіб, а також сімей, що перебувають в скрутному становищі.
Також, для організації належної роботи місцевої пожежної команди, було передано намет до Конятинської територіальної громади.
Отож, роботу не припиняємо!
Працюємо для Перемоги!