Сьогодні, відбулось чергове засідання науково-технічної ради (далі – НТР) НПП «Черемоський» у змішаній формі, під головуванням директора парку Романа Єреми.
????У засіданні, із 27-ми членів, затверджених наказом Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України, взяли участь 20 членів НТР НПП «Черемоський», з яких 5 долучились до засідання за допомогою дистанційної присутності в режимі відео-конференції із застосуванням програми Zoom (засідання було записано).
Це представники Вижницька Районна Рада, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Чернівецька обласна рада, ЧГО «Інститут громад», Національної спілки краєзнавців України, Національний природний парк "Верховинський", філії «Путильське лісове господарство» Державного спеціалізованого підприємства «Ліси України», Франкфуртське зоологічне товариство в Україні // FZS Ukraine, а також співробітники НПП «Черемоський».
????На розгляд НТР було винесено 2 питання. Зокрема, про внесення змін до Складу Науково-технічної ради НПП «Черемоський» та про погодження Проєкту організації території національного природного парку «Черемоський», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів і об'єктів.
????Напередодні засідання члени НТР парку отримали порядок денний, матеріали та проєкти рішень для ознайомлення. По питаннях порядку денного членами НТР було одноголосно прийнято позитивні рішення із врахуванням озвучених зауважень, рекомендацій та пропозицій.