Вона завітала з робочим візитом до Вижницької спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів художньо-естетичного циклу імені Назарія Яремчука та Буковинського центру мистецтв.

Альона Атаманюк поспілкувалася з працівниками закладів, обговорили перспективи розвитку, майбутні плани з вдосконалення мистецького напрямку, необхідність покращення матеріально-технічної бази.
☝️Також перша заступниця начальника ОВА ознайомилася з численними здобутками учнів та вихованців обох закладів. Родзинкою та особливістю Вижницької спеціалізованої школи є поглиблене вивченням окремих предметів та курсів художньо-естетичного напряму. Завдяки ініціативності та зусиллям педагогів на базі закладу відкритий перший мистецький-арт простір.
✨Буковинський центр мистецтв – це про фольклор, традиції, історію гірських куточків, які тонко та філігранно поєднані у танцях та малюванні, якими тут займаються дітки з малечку. Працівники центру – Заслужені діячі культури України, а вихованці – переможці Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів.
Заклади є яскравим прикладом установ, які працюють над утвердженням української національної ідентичності. Адже тут діти плекають історію, культуру, мистецькі здобутки та традиції, які у спадок залишили предки, не тільки теоретично, а й на практиці вдосконалюють різні вміння.