Приємним є те, що на запрошення голови районної ради Михайла Андрюка в засіданні взяли участь голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко та народний депутат України Максим Заремський.

Учасниками робочої зустрічі, окрім членів координаційної ради, були депутат обласної ради Ілля Косован, депутати районної ради від Брусницької територіальної громади Ольга Гуля, Мирослава Радескул та Степан Лакуста та голови постійних комісій районної ради Володимир Куліш й Марина Кисилиця. Крім того, на запрошення голови Брусницької сільської ради Василя Шемчука участь в роботі координаційної ради взяли старости населених пунктів відповідної територіальної громади.

Під час засідання було обговорено актуальні питання діяльності та функціонування органів місцевого самоврядування Вижницького району у 2021 році, відповідно до чого прийнято відповідні звернення до народного депутата Максима Заремського та голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка.

Також, було оглянуто наявну інфраструктуру Брусницької територіальної громади та визначено проблеми й перспективи її подальшого розвитку.

В підсумку зустрічі, Олексій Бойко та Максим Заремський запевнили членів координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Вижницької районної ради, що усіляко сприятимуть розвитку місцевого самоврядування Вижницького району та забезпечать необхідну підтримку.