Вижницький районний хаб надання допомоги спільно з Коритненським ЗЗСО І-ІІІ ст. Банилівської ТГ відправили гуманітарну допомогу - продукти харчування, овочі та медикаменти для жителів Бородянської ТГ, що на Київщині.

Також, наші сусіди з Румунії продовжують активно допомагати та підтримувати українців!??
Щиро дякуємо за чергову надану допомогу у вигляді одягу, продуктів харчування тривалого зберігання, дитячого харчування, памперсів, засобів особистої гігієни, ASOCIATIA ORTODOXA SFINTII IMPARATI COSTANTIN SI ELENA з Сірету, а також волонтерам з Бельгії та Німеччини, які супроводжували гуманітарний вантаж на Вижниччину.
Все найближчим часом відправиться до людей, яким потрібна наша допомога!
Все буде Україна!??❤
 
Крім того, за сприяння жителів Вижницького району, які перебувають за кордоном, продовжуємо отримувати гуманітарну допомогу від компанії Löwen Investment GmbH з Німеччини.??
Сьогодні отримали матраси, одіяла, постільну білизну та продукти харчування.
 
 
Загалом, сьогодні відправлено допомогу:
?військовослужбовцям у вигляді: їжі, медикаментів та засобів особистої гігієни;
? до Банилівської ТГ - засоби особистої гігієни, дитяче харчування, одіяла;
? до Вижницького коледжу прикладного мистецтва ім.В.Ю.Шкрібляка - ковдри, подушки, постільну білизну для облаштування 20 місць для поселення переселенців;
? ВО "Родина" - продукти для приготування їжі для чергової відправки у гарячі точки для цивільного населення та військовослужбовців.
Крім того, депутат райради Омелян Семирозум передав від жителів-волонтерів с.Іспас більше 100 кг голубців та тіфтєлів, за що висловлюємо щиру вдячність!