Дружба та співпраця між Вижницьким районом та містом Легіоново Мазовецького воєводства, що в Польщі зародилася ще у 2018 році та триває донині. Це підтверджено відповідною угоду про співпрацю між Вижницькою районною радою та мерією міста Легіоново, від 28.09.2018 року.
Сьогодні, до Вижницького районного штабу гуманітарної допомоги надійшов черговий гуманітарний вантаж від наших польських колег - медикаменти, їжа, одяг, засоби гігієни тощо.
Голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк особисто зустрів гуманітарний вантаж на українсько-польському кордоні та принагідно передав для українських дітей, які знайшли прихисток в Легіоново дитячу літературу, яку надали депутат райради Наталія Додяк, директор ВПП Черемош Ігор Бідений та ГО "Волонтери Вижниці" .
Щиро дякуємо Miasto Legionowo, а особливо президенту міста Легіоново Roman Smogorzewski, Anna Szwarczewska та всім, хто надавав, збирав та упаковував гуманітарну домогу та не залишає наших співвітчизників без допомоги в Польщі!!!
З такими друзями та такою підтримкою ми не лише вистоїмо проти ворога, а й обов'язково переможемо!!!!????♥️
Також, дякуємо за допомогу працівникам ДНСН Вижницького району та водіям - Владу Любомиру та Мотреску Дмитру!
__________________
Serdecznie dziękujemy Miastu Legionowo, a szczególnie Prezydentowi Miasta Legionowa Romanowi Smogorzewskiemu oraz wszystkim tym, którzy dostarczyli, zebrali i spakowali pomoc humanitarną i nie zostawiają naszych rodaków bez pomocy w Polsce !!!
Z takimi przyjaciółmi i takim wsparciem nie tylko stawimy czoła wrogowi, ale na pewno wygramy!!!!???? ♥