Перед початком засідання позачергової 13 сесії Вижницької районної ради, постійними комісіями та колегією районної ради було опрацьовано сесійні питання.
Так, постійною комісією районної ради з питань комунальної власності та приватизації (голова постійної комісії – Михайло Козян), було запропоновано включити до порядку денного позачергової сесії питання «Про безоплатну передачу з балансу Вижницької районної військової адміністрації (районної державної адміністрації) автомобілів ГАЗ 2752 та ВАЗ 2107 на баланс Вижницької міської ради». Загалом на засіданні комісії було розглянуто три питання. З усіх питань прийняті відповідні рекомендації.
А постійна комісія з питань бюджету, фінансів та соціального захисту (голова постійної комісії – Людмила Колотило), внесла поправку до проєкту рішення «Про внесення змін до Районної комплексної програми розвитку місцевого самоврядування Вижницького району на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням десятої сесії Вижницької районної ради VIІI скликання від 23.12.2021 року №214-10/21». Загалом під час засідання комісії було розглянуто три питання. До усіх питань прийняті рекомендації.
Також, сьогодні відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання природних ресурсів, забезпечення екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (голова постійної комісії – Василь Ткачук), де погоджено 2 проєкти рішень позачергової сесії районної, відповідно до компетенції комісії.
Участь у засіданнях взяли голова районної ради Михайло Андрюк, заступник голови райради Сергій Вірста та перший заступник голови Вижницької райдержадміністрації Микола Федорощак.
По завершенню роботи постійних комісій, колегією районної ради, було погоджено порядок денний та регламент роботи позачергової 13 сесії Вижницької районної ради з відповідними рекомендаціями профільних постійних комісій.