Отже, минулий тиждень ми завершили відправкою допомоги для наших хлопців на схід країни, і змогли охопопити одразу аж 5 областей - Миколаївську, Дніпропетровську, Донецьку, Луганську та Харківську.
Так, спільно з ГО "Волонтери Вижниці", ми передали індивідуальні посилки з усім найнеобхіднішим для наших захисників, а наші відважні волонтери-водії Іван, Павло, Дмитро та Віталій - все це повезли хлопцям, і вже щасливо повернулися додому та передають щиру подяку від наших захисників!
Підготовка до даної відправки допомоги охопила велику кількість небайдужих людей, яким ми хочемо щиро подякувати - це жителям с.Фошки, Маковійчук М.В., Клим В.В., Пентюк В.М., Чернета В.Є., В'ятковській Н.Т., Слижуку В.В., Селемей Д., Нестор М., Джуряк В., Кошматов О., Дячук Ю.М., Ковальчук О., працівникам Усть-Путильської ЗОШ, Григоряк Ю., Галоян А., жителям с.Розтоки, Дячук М., Боцвин І., Григоряк Ю. та ВО "Родина", а також ще багатьом жителям Вижниччини, яких ми не назвали поіменно за допомогу у вигляді пального та продуктів, яких дуже потребують хлопці на передовій!!!
Крім того, окрему подяку висловлюємо жителю м.Мілан (Італія) Carmelo Montalto, за щире серце та віру в Україну!!!
Робота триває!!!??❤??