Цього разу, допомогу змогли доставити одразу в 4 області - Донецьку, Луганську, Харківську та Запорізьку.
Так, спільно з ГО "Волонтери Вижниці" , ми направили індивідуальні посилки, воду, консерви, солодощі та засоби гігієни для наших захисників, а наші відважні волонтери-водії Іван, Павло та Віталій - все це повезли хлопцям, і вже щасливо повернулися додому та передають щиру подяку всім хто допомагав та допомагає від наших захисників!
Підготовка до даної відправки допомоги охопила велику кількість небайдужих людей, яким ми хочемо щиро подякувати - це працівникам Путильського відділення Вижницького РВП ГУНП України в Чернівецькій області, Путильського військомату, НПП Черемоський, Путильського центру зайнятості, Путильського держлісгоспу, Фрею П.П., Бурак В.Т., Богуляк М.В. та Богуляк Т.В., Другановському В.В., Вятковській Н., а також ще багатьом небайдужим людям, яких ми не назвали за допомогу у вигляді пального та продуктів харчування, яких дуже потребують хлопці на передовій!!!
Окрему подяку висловлюємо приватному підприємцю Василю Рубану, який надає постійну допомогу при організації поїздок до наших захисників!!!!
Окрім їжі та води, наші хлопці повезли військовослужбовцям на передову 2 мотоцикли, які зможуть забезпечити мобільність наших захисників у важкодоступних та віддалених місцях.
Робота триває!!!
Спільно до Перемоги!!!??❤??