Перед початком засідання позачергової 15 сесії Вижницької районної ради, постійними комісіями та колегією районної ради було опрацьовано сесійні питання.
Так, на засіданні постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, законності і захисту прав громадян (голова постійної комісії – Марина Кисилиця), відповідно до компетенції комісії, розглянуто 2 питання порядку денного сесії. Обидва проекти рішення, за підсумками роботи комісії, були погоджені.
А під час засідання постійної комісії районної ради з питань освіти та охорони здоров'я (голова постійної комісії - Світлана Стринадко), розглянуто звернення дирекції КНП "Путильська багатопрофільна лікарня" та народного депутата України Максима Заремського щодо впровадження інфраструктурної складової медичної реформи в Україні.
За підсумками роботи даної комісії, було прийнято рішення включити до порядку денного позачергової 15 сесії райради питання "Про звернення депутатів Вижницької районної ради щодо впровадження інфраструктурної складової медичної реформи та недопущення закриття КНП "Путильська БЛ".
Участь у засіданнях взяв голова районної ради Михайло Андрюк.
По завершенню роботи постійних комісій, колегією районної ради, було погоджено порядок денний та регламент роботи позачергової 15 сесії Вижницької районної ради з відповідними змінами та доповненнями, прийнятими на засіданнях постійних комісій.