Голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк спільно з депутатом районної ради Олексієм Труфином відвідали з робочим візитом Кендзежинсько-Козельський повіт Опольського воєводства Республіки Польща, який є другом та партнером Вижницького району ще з 2021 року, де зустрілися з головою повітової ради Павлом Маселком.
В рамках робочої поїздки обговорено ряд важливих питань майбутнього співробітництва між громадами-партнерами в галузі безпеки, і як підсумок, польські колеги передали для потреб рятувальників Вижницького районного відділу ГУ ДСНС України у Чернівецькій області - електрогенератор, компресори, дефибрілятор та пожежні шоломи.
 
Нагадаємо, що в січні місяці, завдяки співпраці районної ради з Кендзежинсько-Козельською повітовою радою, вдалося реалізувати проект із організації безперебійного живлення організацій-партнерів Вижницької районної ради.
 
В свою чергу, Михайло Андрюк щиро подякував польським друзям за постійну допомогу та підтримку, яку вони надають українцям з самого початку повномасштабного вторгнення, та в знак вдячності вручив пам'ятні сувеніри та Подяки голові повітової ради Павлу Маселку та начальнику повітової пожежної охорони Пьотру Дудеку.