Робота на волонтерському фронті триває, тому ми продовжуємо звітувати про діяльність нашого спільного з ГО "Волонтери Вижниці" перевантажувального хабу надання допомоги.
Отож, протягом крайніх двох тижнів ми отримали від БО "БФ "Український спротив" та БО "БФ "Україна - це любов" - продукти харчування тривалого зберігання, медичні вироби та засоби, засоби гігієни. Також, одяг та взуття привіз доинас пан Михайло.
 
Крім того, ми вчергове отримали допомогу від наших надійних партнерів та друзів з Румунії - фондів Johanniter Mission Siret та GlobalMedic - продукти харчування тривалого зберігання, засоби особистої гігієни, миючі засоби, медичні вироби тощо.
 
✅️відтак, завдяки отриманій допомозі:
 
????направили допомогу нашим захисникам на 3 різні напрямки по лінії фронту - продукти харчування, засоби гігієни, речі першої необхідності;
 
????не забуваємо допомагати військовослужбовцям, які проходять службу на території нашого району;
 
????згідно отриманого запиту від районного товариства політв'язнів та репресованих надали допомогу даній категорії населення у вигляді продуктових наборів;
 
????також, піклуємося про малозабезпечені верстви населення району - згідно запитів направили допомогу до Вижницького районного товариства Червоного Хреста України та продуктові набори до ГО " Волонтери Вижниці".
 
Щиро дякуємо всім за надану підтримку та допомогу!!!
Разом до Перемоги!!!❤????????????????