Участь у роботі засідань взяли голова районної ради Михайло Андрюк, начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар та їхні заступники - Сергій Вірста та Ганна Гринчук.
Під час роботи постійних комісій опрацьовано питання, які виносяться на розгляд двадцятої сесії районної ради.
 
Крім того, на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та соціального захисту (голова комісії - Людмила Колотило), розглянуто звіти по виконанню районних комплексних програм Вижницького району за 9 місяців 2023 року та ряд проєктів районних програм, які пропонується прийняти на 2024-2026 роки.
 
На засіданні постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та законності (голова комісії - Марина Кисилиця), прийнято рішення внести зміни до розгляду питання про діяльність Вижницької окружної прокуратури за перше півріччя 2023 року, розглянувши звіт за 10 місяців 2023 року.
 
Під час засідання постійної комісії з питань комунальної власності та приватизації (заступник голови комісії - Андрій Бойчак), внесено змін чи доповнень до проектів рішень не було.
 
У підсумку проекти рішень, що виносяться на розгляд двадцятої сесії районної ради, постійними комісіями було погоджено.
 
По завершенню роботи постійних комісій, колегією районної ради, було погоджено порядок денний та регламент роботи чергової 20 сесії Вижницької районної ради з відповідними змінами та доповненнями, прийнятими на засіданнях постійних комісій.
 
Возможно, это изображение 5 человек и люди учатся
 
Возможно, это изображение 5 человек и люди учатся