Як повідомляє ГО "Спортивний клуб "Іспас", наразі активно тривають роботи з благоустрою Алеї пам'яті Героїв Вижниччини - вже встановлено каркаси лайт конструкцій, постелено тротуарну плипку, розміщено лавки та зроблено планування території для розміщення острівців для взаємодії з дітьми.

Хочемо висловити щиру подяку меценатам - генеральному директору ТОВ "ККНК "ТЕХНОБУД" Олександру Скрипнику та працівникам Іспаської філії за підтримку реалізації нашої спільної з ГО ініціативи та надані піщано-гравійні суміші: пульпу, щебінь та пісок, для завершення робіт з благоустрою ділянки Алеї пам’яті Героїв Вижниччини.
 
Також, паралельно нами погоджено дизайн та наповнення стендів, зібрано необхідну для них інформацію та основну їх частину вже передано до друку.
 
Тож, робота ще триває! Останній тиждень реалізації проекту обіцяє бути продуктивним!
 
--------------------------------------
Проект "Алея пам’яті Героїв Вижниччини" став переможцем конкурсу на отримання цільової благодійної допомоги ініціативним групам спільнот Чернівецької області, який проводив ЧБФ "Нова сім'я" у рамках проекту “Підтримка ініціативних груп” , який реалізується спільно з Альянс громадського здоров'я Alliance for Public Health на виконання програми «Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення», за фінансової підтримки Шведської церкви та за технічної підтримки й координації благодійної організації Christian Aid (Велика Британія).
 
Проект реалізовує ГО "Спортивний клуб "Іспас" за підтримки Вижницької районної ради, Вижницької РДА (РВА), Вижницького фахового коледжу мистецтв та дизайну ім.В.Шкрібляка та ГО "Волонтери Вижниці".
 
Далі буде...