Завдяки функціонуванню Фонду фізичної культури та спорту Вижницької районної ради ми завжди стараємось бути в курсі спортивних подій на Вижниччині і слідкуємо за здобутками наших спортсменів поза межами району.
Відтак, сьогодні, після засідання двадцять першої сесії районної ради відбулася церемонія нагородження призерів світових змагань з рукопашного бою - вихідців з Вижницького району.
Очільники районної влади Михайло Андрюк та Сергій Чеботар подякували тренерам та спортсменам за гідне представлення України, й нашого краю зокрема на світовій спортивній арені.
Відтак, спільними Почесними грамотами районної ради та райдержадміністрації за професійну майстерність, високі досягнення у спорті, вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту на Вижниччині нагороджено:
- президента Чернівецької обласної федерації рукопашного бою - СТОРОЖУКА Руслана Васильовича;
- заслуженого тренера України з рукопашного бою - ШТЕФЮКА Івана Кириловича;
- призера Всесвітніх спортивних ігор (1 місце), Чемпіонату Європи (1 місце), Чемпіонату світу (1 місце) - ЖУРАКІВСЬКОГО Анатолія;
- призера Всесвітніх спортивних ігор (1 місце) - ЖУРАКІВСЬКОГО Валентина;
- призера Всесвітніх спортивних ігор (1 місце), Чемпіонату Європи (1 місце) - КИСИЛИЦЮ Олександра;
- призера Всесвітніх спортивних ігор (1 місце), Чемпіонату Європи (1 місце) - ГРИГОРЯКА Миколу;
- призера Всесвітніх спортивних ігор (3 місце) - СТАСЮКА Вадима.
 
Користуючись нагодою, голова Вижницької міської ради Олексій Чепіль спільно з директором фестивалю української естрадної пісні ім.Назарія Яремчука "Пісня буде поміж нас" Наталією Додяк вручили Подяки депутатам Вижницької районної ради Івану Ковалю та Галині Панів за допомогу в організації та проведенні фестивалю.
 
Також, спільною Почесною грамотою було відзначено колектив ТОВ "Дерево Плюс" в особі директора Миколи Дутчака за допомогу в облаштуванні Алеї пам’яті Героїв Вижниччини.