З моменту відкриття Алеї пам’яті Героїв Вижниччини минуло вже більше місяця.
За цей час чимало людей побували на ній та віддали шану Героям, які поклали своє життя за свободу та незалежність нашої держави.
І на жаль, за цей час ми продовжуємо втрачати наших захисників((((( Отож, найближчим часом стенди на Алеї будуть оновлюватися.
Також, хочемо нагадати, що завдяки використанню сучасних інформаційних технологій - розміщених на стендах QR-кодів з посиланнями на різні опитування, Громадська організація "Спортивний клуб "Іспас" визначатиме потреби населення Вижницького району, в тому числі й цільових груп проєкту, в умовах військового часу та післявоєнного періоду, та шукатимемо ідеї щодо їх подальшого вирішення.
 
Всі дані отримані через посилання, будуть зібрані та проаналізовані. Результати аналізу буде представлено на робочих зустрічах та нарадах за участі представників  громадської організації з органами влади Вижницького району. Також, пропонуватимуться включення в план заходів діяльності органів місцевого самоврядування Вижницького району: розвиток програм підтримки родин загиблих військових; пошук ресурсів на підтримку створених локацій; розгляд «безпечного дозвілля та відновлення осіб, що постраждали від війни», як одну з важливих послуг для відновлення психоемоційного стану в умовах воєнного стану.
 
Тому, для визначення потреб населення району, просимо долучитися бажаючих до опитування, яке можна пройти перейшовши за посиланням  - https://docs.google.com/.../1OC28wIHrrYeWS1pttYzezj8.../edit
 
--------------------------------------
Проект "Алея пам’яті Героїв Вижниччини" став переможцем конкурсу на отримання цільової благодійної допомоги ініціативним групам спільнот Чернівецької області, який проводив ЧБФ "Нова сім'я" у рамках проекту “Підтримка ініціативних груп” , який реалізується спільно з Альянс громадського здоров'я Alliance for Public Health на виконання програми «Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення», за фінансової підтримки Шведської церкви та за технічної підтримки й координації благодійної організації Christian Aid (Велика Британія).
Реалізовувала проект: Громадська організація "Спортивний клуб "Іспас".