У зв’язку з завершенням року та великою чисельністю різноманітних звітів, ми трохи припізнилися із звітуванням про те чим жив наш спільний з ГО "Волонтери Вижниці" перевантажувальний хаб надання допомоги.
Але, ми виправляємось...
Отож, з часу публікації нашого останнього зведеного звіту за листопад ми отримали допомогу від БО "БФ "Буковинський спротив" - продукти харчування, засоби гігієни, одяг, речі першої необхідності тощо.
Відтак, завдяки отриманій допомозі ми:
????через волонтерів з Громадських організацій "Волонтери Путильщини", "Берегомет разом сила" та "Вашківецька Черемшина" направили допомогу нашим захисникам на 6 різних напрямків по лінії фронту - продукти харчування, засоби гігієни, ліки, речі першої необхідності, воду.
Крім того, не забуваємо підтримувати військовослужбовців, які несуть службу на території нашого району, а також тих, хто відновлюється на теренах нашого району.
????також, турбуємося й про тих, хто перебуває в скруті - направили допомогу у вигляді одягу, продуктів харчування тривалого зберігання та засобів гігієни, речей домашнього вжитку до Чорторийського психоневрологічного будинку інтернату, Брусницької територіальної громади, КУ "Центр надання соціальних послуг", управління соціального захисту населення, Усть-Путильської територіальної громади, Вижницького фахового коледжу мистецтв та дизайну, Банилівської територіальної громади.
Наразі, ми активно вивчаємо нововведення в законодавстві щодо обліку благодійної допомоги, оформлення документації та багато інших актуальних питань аби наша робота тривала і в 2024 році.
Ознайомитися із звітом нашої діяльності за 2023 рік можна тут - http://rayradavn.gov.ua/images/sesii/8skl/21/379.pdf
Тож, продовжуємо працювати!
Щиро дякуємо всім за надану підтримку та допомогу!!!
Разом тільки вперед й до Перемоги!!!❤????????????????