Сьогодні, на базі Музею живої поживи, що знаходиться на території садиби зеленого туризму "Заманушка" Наталії Вятковської, в селі Багна Вижницької територіальної громади відбулася зустріч-обговорення на тему "Перспективи розвитку туризму на Вижниччині в контексті діяльності жіноцтва. Проблеми. Виклики. Пропозиції."
Участь у зустрічі взяли перша заступниця начальника Чернівецької ОВА Альона Атаманюк, керуюча справами виконавчого апарату Вижницької районної ради Олена Чепух, заступниця начальника РВА Ганна Гринчук, начальник управління інвестиційного розвитку зовнішньоекономічних відносин ОВА Михайло Хмелевський, Вижницький міський голова Олексій Чепіль, директорка НПП "Вижницький" Галина Марчук, представники вищих навчальних закладів декоративно-прикладного мистецтва району, культурних та музейних установ громади, крафтові виробники, народні майстрині та представники бізнесу в сфері туризму.
 
Під час зустрічі обговорено поточний стан розвитку туризму на Вижниччині, роль органів місцевого самоврядування в контексті розвитку даної галузі, участь в процесі розвитку туристичної галузі закладів культури та перспективи розвитку крафтового виробництва у Вижницькому районі тощо.
 
За підсумками зустрічі окреслено дорожню карту на найближчу перспективу. А саме, наразі прийнято рішення створити на районному рівні організаційних комітет з метою запуску роботи туристично-інформаційного центру у м.Вижниця та облаштування торгівельних точок для крафтових виробників району.
 
Також, найближчим часом планується проведення подібних кущових зустрічей і у Вашківецькій та Путильській громадах нашого району.