Цього разу, вони доправили нашим хлопцям 2 мікроавтобуси із продуктами харчування тривалого зберігання, водою, засобами особистої гігієни, окопні свічки тощо, що стало можливим завдяки діяльності нашого спільного з ГО "Волонтери Вижниці" перевантажувального хабу надання допомоги та його активній співпраці із благодійною організацією Westfalische Genossenschaft Des Johanniter Ordens ( Johanniter Mission Siret ).
Крім того, на замовлення військових, було передано автозапчастини.
Також, завдяки благодійникам Анатолію та Денису Смерекам, для потреб військовослужбовців передали пасажирський мікроавтобус.
І що не менш важливо - передали 15 FPV-дронів, які закупила ГО "Волонтери Вижниці" завдяки співпраці з навчальними закладами, організаціями, установами та підприємцями Вижниччини.
Детальніше про їхнє придбання буде в дописі громадської організації.
Відтак, Михайло Андрюк та Сергій Чеботар поспілкувалися з хлопцями, оглянули умови їхнього перебування та сформували перелік потреб, які потребують якнайшвидшого вирішення.
В свою чергу, хлопці та дівчата з передової щиро дякують всім жителям Вижниччини, за згуртованість та допомогу, яка надійшла на передову та за щирі молитви й віру в нашу Перемогу!!!!
Дякуємо за допомогу в організації цієї поїздки волонтеру-водію Василю Куташу, а також благодійникам Миколі Дутчаку та Василю Савчуку.
Разом до перемоги!!!! Слава Україні!!! ♥️????????