Промайнув черговий місяць - звіт в реєстрі зданий, а отже настав час інформувати про діяльність нашого спільного з ГО "Волонтери Вижниці" перевантажувального хабу надання допомоги.
Отож, ми вчергове отримали допомогу від наших надійних партнерів та друзів з Румунії та Німеччини, а саме від благодійної організації Westfalische Genossenschaft Des Johanniter Ordens ( Johanniter Mission Siret ) у вигляді продуктів харчування тривалого зберігання, води, одягу, засобів особистої гігієни та лікарських засобів тощо. Щиро дякуємо нашим друзям та партнерам, а особливо - Анні-Марії Майданіус, за невтомну підтримку надану для українського народу.
 
Відтак, завдяки отриманій допомозі, згідно отриманих запитів, ми надали підтримку військовослужбовцям, які проходять службу на території нашого району, а також тим військовослужбовцям, які наразі проходять реабітацію у Вашківецькій лікарні реабілітації та паліативної допомоги з поліклінічним відділенням та тим військовослужбовцям, які несуть службу майже по свій лінії фронту, завдяки діяльності громадських організацій, які цю допомогу доставили, в тому числі й особисто доставили допомогу до 93-го окремого батальйону ТрО Вижницького району.
 
Крім того, направили допомогу до Селятинської територіальної громади та Управління соціального захисту населення для забезпечення потреб внутрішньо-переміщених осіб, а також сімей, що перебувають в скрутному становищі.
 
Також, для надання підтримки вразливих груп населення району - направили лікарські засоби до КНП "Вижницька БЛІЛ", КНП "Путильський ЦПМСД", КНП "Центр ПМД" Вижницької міської ради та КНП "Вашківецький ЦПМСД".
 
Не забуваємо, також, підтримувати спортивну та культурну галузі району. Згідно запитів - направили солодощі до Вижницької районної Асоціації футболу та ГО "Вижниця - наш дім".
 
Отож, роботу не припиняємо!
Працюємо для Перемоги!