Капітальні ремонти доріг в Чернівецькій області не передбачаються. Та логістичні маршрути, які ведуть до кордонів та з’єднують із сусідніми регіонами, потрібно підтримувати у проїзному стані.

На замовлення Служби підрядник приводить до ладу придорожню інфраструктуру, впорядковує смуги відведення автошляхів. На а/д Р-62 Криворівня – Усть-Путила – Старі Кути – Вижниця – Сторожинець – Чернівці також виконуються роботи з очищення від наносів після зими на мостах та штучних спорудах. А у селі Іспас ремонтують 6-метровий міст.
Крім того, підтримуємо у проїзному стані один з найвисокогірніших автомобільних перевалів «Шурдин». Він пролягає дорогою Т-26-09/Р-62 Долішній Шепіт – КПП «Руська». Оскільки вона гравійна, то її періодично профілюють автогрейдерами.
Загалом, роботи з експлуатаційного утримання доріг Буковини спрямовані на підтримку транспортної мережі в належному стані, забезпечення безпеки та комфорту руху для водіїв та пішоходів.
????Закликаємо водіїв бути уважними та дотримуватися правил дорожнього руху та знижувати швидкість в місцях проведення робіт.