Якщо ти амбітний та небайдужий до світу підліток - розвивай свої навички. Ми пропонуємо тобі скласти план власного життя та стати рупором змін у своїй громаді. Знаходь нових друзів зі спільними інтересами та отримуй корисні знання на проектах Klitschko Foundation!

 

 
 
 
 
 
 

Обрії майбутнього

 

Тобі 14-16 років і ти шукаєш відповіді на питання: Хто я? Ким хочу стати? Яка моя місія у житті? Тобі допоможе триденний семінар «Обрії майбутнього». Разом з одноліткам і модераторами ти обговорюватимеш філософські тексти, зможеш висловити свою думку про виклики сучасності, більше дізнаєшся про світ навколо себе, навчишся критично мислити та оточиш себе людьми зі схожими цінностями. А після проекту влаштуєш свій власний проект. Семінар організовується у партнерстві з The Aspen Institute Kyiv в межах програмного напрямку Aspen Teens.

Дедлайн: 17 лютого

 
 
 
 
  
Заповнити анкету
  
 
 
 
 
  
Дізнатися більше
  
 
 
 
 
 
 

Школа успіху

Для тих, хто має амбітні плани на майбутнє та бажає знайти команду, проводиться літній освітній проект «Школа успіху». Для підлітків 14-15 років - це можливість корисно провести літо, опанувати навички, необхідні людині у XXI столітті. Щоб зробити свідомий вибір майбутньої професії, на проекті ти познайомишся з успішними підприємцями та соціальними ініціативами. Восени випускники влаштують локальний проект для 30 однолітків в своєму місті чи селі. Так вони застосують набуті знання на практиці та стануть лідерами у своїй громаді.

Дедлайн: 28 лютого

 
 
 
 
  
Заповнити анкету
  
 
 
 
 
  
Дізнатися більше
  
 
 
 
 
 
 

Zero Waste School

Проект Zero Waste School допоможе школярам, вчителям і директорам стати однією командою. Це тому, що на проекті у вас буде спільна мета - запровадити культуру сортування відходів у ваших школах та громадах. На 3-денному тренінгу ви познайомитеся з відомими громадськими активістами та дізнаєтесь, як влаштувати власний проект. А вже восени разом зі своєю командою організуєте його для жителів вашого міста чи села, щоб навчити їх правильно сортувати сміття і розповісти, як не бути байдужими до навколишнього середовища.

Дедлайн: 4 березня

 
 
 
 
  
Заповнити анкету
  
 
 
 
 
  
Дізнатися більше
  
 
 
 
 

Будь сміливим та борись за свою мрію!

До зустрічі на проектах!

 

Команда

Klitschko Foundation