Сьогодні, 17 квітня, з нагоди Дня пожежної охорони в Державній пожежно – рятувальній частині №4 м.Вижниця відбулись урочисті збори. 

Привітали рятувальників голова райдержадміністрації Руслан Сенчук, голова районної ради Михайло Андрюк, начальник Вижницького РС Управління Олександр Ткач.

В своєму виступі Руслан Сенчук з сумом відзначив, що вогонь безжальний і не шкодує ані пам’яток історії, ані людські життя і лише завдяки пожежникам, які нерідко ризикують власним життям і здоров’ям, вдається уникнути руйнівних наслідків та вчасно відвернути біду. В свою чергу, Михайло Андрюк відзначив, що навіть несприятлива дощова погода, яка встановилась останніми днями, насправді є найкращою профілактикою, адже припинилося масове спалювання трави, яке часто призводить до повномасштабних пожеж.

Очільники району відзначили вогнеборців грамотами райдержадміністрації та районної ради, відзнаками Управління ДСНС у Чернівецькій області та подякували за їхню ризиковану та нелегку працю. Крім того пожежники отримали нову форму літнього одягу.